Visie interieurarchitect

Interieuradvies Jan de Jong

" Wonen in een land waar het weer nogal onstuimig en onvoorspelbaar kan zijn, maar toch kunnen genieten van aangename temperaturen in je eigen binnentuin. Wie wil dat nou niet? De mogelijkheden en sfeer van deze nieuwe vorm van wonen, die volledig past bij deze tijd, spreekt ons zeer aan"

De luxe appartementen kunnen door de koper flexibel worden ingedeeld. Van elk appartement is het leefgedeelte royaal genoeg om de keuken op twee manieren te plaatsen, uiteraard is de indeling van de keuken nog geheel zelf te bepalen. De eetkamertafel is tegenwoordig een steeds belangrijker plek om aan te zitten, niet alleen om te eten maar ook om te borrelen, werken, een krant te lezen etc. Door de royale ruimte is het heel goed mogelijk om een mooie leeftafel te plaatsen. Als u meer waarde hecht aan een royalere zithoek kan hiervoor worden gekozen.

De ruime badkamer, die verbonden is aan de slaapkamer, biedt de mogelijkheid om een grote inloopdouche, wastafel, toilet, kastruimte en eventueel een bad naar wens in te delen. Naast het toilet in de badkamer is er een extra toilet aanwezig, bereikbaar vanuit de gang. Er is een tweede slaapkamer aanwezig, u kunt ervoor kiezen om deze ruimte in te richten als werk- of extra bergkamer.

Op de plattegronden is te zien dat voor beide appartementen veel opties mogelijk zijn waarbij uw wensen ingepast kunnen worden. Het is mogelijk om dit met één van onze interieurontwerpers verder te ontwikkelen.

Laura Fransen

www.jandejonginterieur.nl