Skip to main content

Nog 4 appartementen beschikbaar

Klaar om deze levensstijl van luxe en duurzaamheid te ervaren? Ontdek het gemak van sleutelklaar wonen en laat jouw droomhuis werkelijkheid worden!

Beschikbare appartementen Mipatio Leeuwarden

Betreed een wereld van comfort en stijl met het begane grond appartement, een naadloze combinatie van modern design en duurzame luxe. Met een royaal oppervlak van 100m2 (bruto) biedt dit appartement niet alleen voldoende ruimte, maar ook een doordachte indeling die een gevoel van openheid en gezelligheid creëert.

Geniet van de frisse lucht en het ochtendlicht op het eigen terras van 18m2 (bruto), waar ontspanning en de start van de dag hand in hand gaan met een kop koffie. Voor extra charme beschikt dit unieke appartement zelfs over een binnen balkon, waardoor het buitenleven wordt ervaren zonder de deur uit te gaan.

De oostelijke ligging zorgt ervoor dat de warme ochtendzon en het uitzicht op de omgeving volledig worden benut. Met het gemak van de begane grond biedt dit appartement een unieke woonervaring met directe toegang tot de buitenwereld.

2

Slaapkamers

Financiële zekerheid

De aannemer/ontwikkelaar heeft een royaal startkapitaal van €250.000,- gestort op de rekening van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.), specifiek bestemd voor toekomstig groot onderhoud van het gehele complex. Bij de overdracht ontvangt iedere koper eenmalige een factuur van €1000,-, die vooraf is gefinancierd door Mipatio als onderdeel van het startkapitaal.

Maandelijkse V.v.E. bijdrage

De kosten van de V.v.E. bijdrage variëren tussen de €256,- en €323,- per maand, afhankelijk van het type appartement. Deze bijdrage dekt essentiële onderhoudskosten en zorgt voor een optimaal functionerende woongemeenschap.

Duurzaam wonen

De appartementen worden opgeleverd met state-of-the-art duurzame installaties waaronder 6 eigen PV-panelen, een warmtepomp, een gebalanceerd ventilatiesysteem, en isolatiedekens. Dit resulteert niet alleen in een lagere ecologische voetafdruk, maar ook in aanzienlijke besparingen op de energierekening. De huidige bewoners benadrukken dat het energieverbruik gemiddeld laag is, voornamelijk door het ontbreken van een gasaansluiting.

Ontdek de ruimtes

Bekijk de plattegronden van de beschikbare appartementen (link naar plattegronden). Ontdek hoe slim ontwerp en moderne voorzieningen samenkomen om een comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren.

De perfecte woning

Dit idyllische stukje is momenteel beschikbaar voor €449.900 v.o.n. Met een 'Vrij' status is het appartement volledig voorbereid om het toekomstige thuis van de nieuwe eigenaar te worden. Elk detail is met zorg overwogen, en praktische aspecten zoals de PVC-vloer, gespoten plafonds en het wit glasvezelbehang zijn reeds verzorgd.

€449.900 v.o.n.

Verkoopprijs

De faciliteiten van de sleutelklare appartementen