Skip to main content

Pasklare woonoplossing - Mipatio

Mipatio: een pasklare oplossing voor samen leven. Duurzaam, luxe en geschikt voor iedere fase van de levensloop. Ontdek Mipatio.

Maak impact met Mipatio

Op zoek naar een pasklare oplossing voor seniorenhuisvesting in de gemeente? Waar ecologisch en gasloos wonen vanzelfsprekend is? En ontzorgd wonen werkelijkheid wordt? Dan is Mipatio het juiste adres. Wij gaan verder dan enkel woningcreatie; we leggen de basis voor een betere toekomst van wijken en woongemeenschappen. We zetten ons hard in op maatschappelijke thema’s voor een betere omgeving én toekomst. Extra fijn: ons plan ligt klaar, we kunnen zo aan de slag voor bijvoorbeeld gemeenten en woningcorporaties. Wij begrijpen de markt als geen ander. Daarom durven we volmondig te stellen dat dit de oplossing is voor seniorenhuisvesting, gasloos wonen, een duurzame samenleving en een groenere toekomst. Dat is pas echt buitengewoon wonen.

Nieuwe energie in de wijk

Met open armen wordt Mipatio ontvangen in de buurt. Niet gek, want met onze esthetische bouwstijl, diverse bewoners en bruisende brasserie brengen we nieuwe energie in de wijk. Tegelijkertijd zorgen we voor een frisse dynamiek en meer potentieel. Iets met liever een goede buur dan een verre vriend…?

De oplossing voor seniorenhuisvesting

De woningmarkt kampt met ongekende uitdagingen, zoals seniorenhuisvesting. Er is een hele generatie die niet wil verhuizen uit vrees voor verlies van ruimte, comfort en privacy. Daarom biedt Mipatio deze groep precies dat, en meer. Wij leggen deze argumenten aan banden en laten zien dat een verhuizing niet het begin van het einde betekent, maar juist het startsignaal is van een nieuwe levensfase. Die gedachte maakt de verhuizing aantrekkelijk en zo dragen we bij aan een vlottere doorstroming op de woningmarkt.

Veilig, beschermd wonen

Bij Mipatio staat veiligheid voorop. We hebben zorgvuldig elk aspect overwogen om een ideale woonomgeving te creëren waar bewoners zich thuis en beschermd voelen. Ons slimme ontwerp integreert de voordeuren, trappenhuizen, entree, bergingsdeuren en huisdeuren met de binnentuin, wat spontaan contact tussen bewoners bevordert. Bovendien garanderen we 3 meter ruimte tussen galerijen en raampartijen voor optimale privacy en natuurlijk licht, zelfs op de begane grond. In toekomstige projecten kunnen we verschillende groottes van appartementen realiseren, variërend in vloeroppervlaktes van 84-, 135- en/of 150m2 (bruto). Voor de locatie in Leeuwarden worden momenteel de meest gangbare appartementen van 100m2 en 120m2 (bruto) gebruikt.

Ecologisch en gasloos wonen: klaar voor de toekomst

Duurzaamheid is voor ons geen overbodige luxe maar een duidelijke eis. We bouwen met energiezuinige oplossingen, recyclen en realiseren gasloos wonen. Tel daar de geavanceerde technieken en ons, letterlijk, groene karakter bij op, en er ontstaat een thuis waar het altijd fijn vertoeven is. Nu en in de toekomst. Lees hier alles over onze visie op ecologisch en duurzaam wonen.

Ontzorgd wonen mogelijk door lokale samenwerking

Ontzorgd wonen met alle voorzieningen onder één dak. Klinkt goed, toch? Dat vinden onze bewoners ook. Maar we kijken verder dan onze eigen kavel en stimuleren maar wat graag de maatschappij om ons heen. Daarom zoeken we partners dicht bij huis en bouwen we duurzame relaties op. Zo houden we niet alleen goed zicht op hoe alles zich vormt, maar dragen we ook ons steentje bij aan de lokale economie en werkgelegenheid.

Een gezondere toekomst met Mipatio Beweegt

Vitaal ouder worden gaat hand in hand met een fit lichaam en een gezonde geest. Met ‘Mipatio Beweegt’ zetten we ons beste beentje voor en stimuleren een actieve levensstijl. Onze fitnessruimte biedt persoonlijke training door lokale professionals en in onze binnentuin worden trainingen met ‘Mipatio in beweging’ en yoga aangeboden. Daarnaast werken we samen met lokale fysiotherapeuten en bieden we coaching aan voor mentaal welzijn. In toekomstige projecten zullen de faciliteiten per locatie variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften en wensen van de bewonersgroep.

Waar staat de volgende Mipatio?

In Leeuwarden zijn onze vorstelijke woningen opgeleverd aan de opdrachtgevers. Maar stilzitten? Dat past niet bij ons. We zijn in gesprek met diverse belangstellende gemeenten in Nederland over projectlocaties. Ook nieuwsgierig geworden of een projectlocatie in gedachte? Kom in contact! Dan volgt er een uitgebreide bezichtiging door ons buitengewone project in Leeuwarden.

Benieuwd naar de kansen met Mipatio in de regio?