Skip to main content

Mipatio: zo veel meer dan wonen

Buitengewoon wonen doe je bij Mipatio. Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in de vastgoedmarkt zagen we in 2018 een kans om een uniek concept op te zetten. Een concept gestoeld op een stevige fundering waar kwaliteit, samenhorigheid, leefgemeenschap, duurzaamheid en vernieuwing aan de grondslag liggen. Het Mipatio-team is tot op het bot gemotiveerd en zet zich in voor een luxe woonervaring met positieve impact op het dagelijks leven, de toekomst van onze bewoners en de maatschappij.

Visie

Een thuis waar alles kan

Een diepgewortelde passie vormde onze visie: mensen een thuis geven waar álles kan, en niets moet. Hier maakt genieten onderdeel uit van de dagelijkse routine en is er alle ruimte om gezelschap op te zoeken en rust te vinden. Van een subtropische binnentuin tot sportactiviteiten en een brasserie: Mipatio heeft alles in huis voor zorgeloos woon- en leefgeluk. Daarmee zetten we niet alleen een uniek concept in de markt, maar introduceren we een nieuwe levensstijl. Dát is bijzonder wonen.

Sociale duurzaamheid

Wij gaan verder dan duurzaam wonen

Wij hebben hart voor groen. Dat bewijzen we door de inzet van geavanceerde installaties, energiezuinige oplossingen en een gebalanceerd ventilatiesysteem. Daarmee zorgen we voor het welzijn van onze bewoners en de planeet. Maar eerlijk: duurzaam en bijzonder wonen draait om meer dan zonnepanelen op het dak. Het gaat om samenleven en verbonden zijn. Want elkaar ‘n beetje helpen en samen genieten van de verschillende levensfases, is toch een veel mooier streven?

Missie

Bijzonder wonen in heel Nederland

Het is onze missie om zoveel mogelijk gemeenten en bewoners in Nederland de voordelen van Mipatio te laten ervaren. Daarom werken wij onvermoeibaar door aan een thuis waar de dagen voelen als vakantie en waar wonen verder gaat dan het binnenstappen van vier muren. Mipatio maakt zich hard voor leefgeluk, met de hoogste mate van comfort en groen altijd dichtbij. Want dat is écht buitengewoon wonen.

Ook een Mipatio in de gemeente?