Nieuws

Het einde is in zicht!

Het einde is in zicht!

Geplaatst op maandag 28 februari 2022

In de tussentijd zijn er grote stappen gezet bij de bouw van Mipatio. Van een aantal appartementen zijn zelfs de eerste vooropleveringen al achter de rug! De mannen van Nobutec hebben afgelopen tijd hard gewerkt om de kap (die te zien is in het vorige nieuwsbericht) wind- en waterdicht te maken.

De lift is geplaatst en bovendien al in gebruik. Wij vinden de lift een echté eyecatcher van de 2000m² tuin, wat vindt u? Daarnaast kunt u zien dat de witte galerijhekken zijn geplaatst waardoor de bewoners op hun eigen binnen balkon kunnen genieten van een kop koffie met een fantastisch tuinaanzicht!

Over de tuin gesproken; de hoveniers van MPS zijn druk bezig om de contouren van de binnentuin aan te leggen en zijn van start gegaan met het straatwerk. Hieronder treft u een kleine sfeerimpressie waarin de voortgang te zien is. Aankomende weken gaat er nog veel werk worden verricht waar wij u graag van op de hoogte houden.

Laat u vooral verrassen!

Lift

Galerijhek

Bestrating

Bestrating1

Gevel

Lees bericht
De kap gaat erop!

De kap gaat erop!

Geplaatst op dinsdag 9 november 2021

Wow! Weer een mijlpaal bereikt tijdens de bouw van Mipatio!
Onlangs is Nobutec gestart met het aanbrengen van de glazen kap over de binnentuin. Ook is de gevelbekleding geplaatst en zijn de zonnepanelen aangebracht, natuurlijk wordt er binnen ook druk gewerkt!
Wat wordt het prachtig!

Lees bericht
Hoogste punt Mipatio Leeuwarden

Hoogste punt Mipatio Leeuwarden

Geplaatst op vrijdag 11 juni 2021

Afgelopen week bereikte de bouw van Mipatio Leeuwarden het hoogste punt! Een memorabel moment! 

 

Lees bericht
Open dag bouwplaats op 24 september!

Open dag bouwplaats op 24 september!

Geplaatst op dinsdag 15 september 2020

Bezoek de bouwplaats open dag op donderdag 24 september van 16:00 - 18:00 uur
Nijlânsdyk te Leeuwarden

Lees bericht
Mipatio op Omrop Fryslân

Mipatio op Omrop Fryslân

Geplaatst op maandag 29 juni 2020

Lees bericht
Nieuwe bewoners aan het woord!

Nieuwe bewoners aan het woord!

Geplaatst op dinsdag 19 mei 2020

Ik kan straks gewoon de deur achter mij dichttrekken en hoef me dan nergens meer zorgen over te maken” aldus mevrouw Tiny de Boer over het besluit een Mipatio appartement te kopen. Ook de dichte nabijheid van het stadscentrum spreekt tot haar verbeelding. “Maar vijf minuten van de stad en toch in een mooie groene omgeving”. “Verder zie ik als voordeel dat bij Mipatio om de hoek allerlei winkeltjes zijn.”

Lees bericht
Het fundament is gelegd!

Het fundament is gelegd!

Geplaatst op donderdag 14 mei 2020

Nu de ruwe grondwerkzaamheden op het Mipatio terrein gereed zijn, is het tijd geworden om het fundament van Mipatio te leggen. Letterlijk en figuurlijk.

Niet heien zoals u wellicht zou denken maar boren. Boren geeft veel minder geluidsoverlast voor de buurt en buren. Een bewuste keuze van het Mipatio bouwteam om ook mogelijke schade aan omliggende gebouwen te voorkomen. Inmiddels zijn alle boorpalen aangebracht. Op naar de volgende stap in het bouwproces!

Lees bericht
Start grondwerk Mipatio Leeuwarden

Start grondwerk Mipatio Leeuwarden

Geplaatst op woensdag 8 april 2020

Met grommende graafmachines als markeerpunt is de bouw van het Mipatio gestart. De aanloop was lang maar nu zijn we definitief begonnen. Twee en veertig ruime appartementen, een fraai penthouse en een grote overdekte binnentuin verrijzen langzaam uit de bouwgrond.

Lees bericht
Woonevent Mipatio Leeuwarden

Woonevent Mipatio Leeuwarden

Geplaatst op vrijdag 20 december 2019

Het is ons meer dan een genoegen uit te nodigen voor ons Woonevent.
Er staat op dit moment niets meer in de weg om te starten met de bouw van dit bijzondere appartementencomplex in Leeuwarden. Degene die zo nu en dan langs de locatie rijden, is vast opgevallen, dat het bouwterrein ingericht is en dat de afgelopen maand de bronboringen voor de individuele warmtepompen voor de 43 appartementen aangebracht zijn. Verder is het grondwerk en heifundatie ingepland, we ontvangen u graag op 11 januari (tussen 11:00 en 13:00 in het Fries Museum) om u verder te informeren. 

Lees bericht
Logo Mipatio

Sloop LTS locatie Mipatio Leeuwarden

Geplaatst op woensdag 27 maart 2019

De sloop van de LTS-locatie aan de Nijlânsdyk is in volle gang!

Lees bericht