Skip to main content

Ervaar Mipatio zelf - Neem contact op

Klaar voor een buitengewone toekomst? We laten je graag zien hoe we dat voor elkaar krijgen. Neem contact op.

Klaar voor een buitengewone toekomst?

Een nieuwe woning kopen is niet niks, dat begrijpen we. Daarom staan we bij Mipatio klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze voor het huis van een nieuw leven. Nieuwsgierig geworden of op zoek naar meer informatie over onze luxe en duurzame appartementen in Leeuwarden? Aarzel niet en kom in contact. We kijken nu al uit naar een ontmoeting!

Ontdek het unieke concept van deze veelzijdige appartementen! Of je nu een jongere bent op zoek naar gemak of een senior die comfort waardeert, hier vind je alles onder één dak. Wat mij betreft mag dit unieke concept, Mipatio, op meer plekken uit de grond poppen.

Mevrouw SpijkermanBewoonster aan het woord

Het vervult al onze wensen. Gemak en genieten in een ideale leefomgeving.

Familie StalenhoefBewoners aan het woord

De sfeer is heel gemoedelijk. Wij zijn ook vaak op vakantie geweest naar paradijselijke oorden. Als je hier in deze binnentuin loopt, komt hetzelfde gevoel weer een beetje terug. Dat is wel heel fijn om mee te maken. Het woongevoel is heerlijk en wij hebben het hartstikke naar onze zin, dus wij gaan niet meer terug.

Familie de BoerBewoners aan het woord

Vraag en ontdek

Ons toegewijde team staat klaar om elke vraag te beantwoorden. Of dat nu gaat over de beschikbare appartementen, prijzen, duurzame voorzieningen of de levendige gemeenschap bij Mipatio, we zijn er om te helpen. Gebruik het onderstaande formulier om een vraag te stellen, en we komen snel in contact.

Persoonlijk advies

Liever direct spreken met één van onze vriendelijke experts? Geen probleem! Bel ons op 085 773 41 51 en we beantwoorden graag alle vragen en bieden advies op maat.

Kom langs en ervaar Mipatio

Langskomen om onze locatie in Leeuwarden te ontdekken? Graag zelfs! We geven maar wat graag een rondleiding om de buitengewone woonervaring van Mipatio zelf mee te maken. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak, zodat we alle tijd hebben om rustig alles te laten zien.

Samen bouwen aan de toekomst

Bij Mipatio geloven we in samen groots genieten. Samen gaan we voor een toekomst waarin luxe, sociaal samenzijn en comfortabel leven hand in hand gaan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de toekomst eruit ziet met Mipatio.